The site plan has been conceived to celebrate a sense of arrival upon entering each neighborhood and reinforce the notion of a unique and special community from arrival at the project gate to the front door of each residence. Open space has been aggregated to create grand vistas and usable spaces, while smaller areas of open space provide a buffer between buildings. Spaces between buildings have been individually considered to create a sense of distinctiveness at unit entrances. Water elements provide drama and unify the various open space areas. The design provides visual linkage and access to the large greenbelt that separates areas S1 and S2, drawing the sense of that area deep into both parcels. Units and buildings are located to take advantage of southern light from all key living spaces.